Geplaatst op Geef een reactie

Zo vind je een goede makelaar in Zaltbommel

Monumentaal pand

Het kopen van een huis is al lang niet zo lastig geweest als nu. De woningmarkt is compleet oververhit en er is een behoorlijk tekort aan huizen. Dat geldt voor de huurmarkt maar ook zeker de koopwoningen. Een makelaar in Zaltbommel kan je bijstaan in het vinden van een  huis. Sterker nog: een huis kopen zonder makelaar is bijna niet te doen in deze tijd. Ben jij opzoek naar een koophuis en vis je steeds achter het net? Dan heb je wellicht baat bij een goede makelaar. Maar hoe vind je nu een goede? Nou, met deze tips.

Laat je adviseren

Niets is zo efficiënt als mond-op-mond-reclame. Als iemand in je omgeving een zeer positieve ervaring heeft met een bepaalde makelaar dan is dat natuurlijk in alle gevallen heel gunstig. Vraag daarom rond in je omgeving: welke makelaar hebben vrienden en familie gebruikt, en waren ze daar blij mee? Let dan vooral ook op dat deze mensen in dezelfde stad zochten als jij, want een netwerk is minstens zo belangrijk. Daarmee komen we al gauw bij het tweede punt.

Monumentaal pand

Kijk naar het netwerk dat ze hebben

Zijn het alleen aankoopmakelaars maar ook verkoopmakelaars? En als ze allebei doen, wat doen ze dan meer? En wat voor koophuizen bieden ze aan? Zijn ze actief in de buurt waar jij graag wil wonen of doen ze daar eigenlijk bijna niks? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf en dus je makelaar moet stellen voor je een keuze maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *