29 november 2021

Waarom ons vertrouwen en een beroep op ons doen?

2 min read

Ben je op zoek naar een balkon hek op maat voor je huis? Een decoratief of verduisterend hekwerk? Een leuning om uw balkons of zwembaden te beveiligen en te verfraaien? Stop met zoeken en vertrouw ons uw project toe.

Een tuin, een terras of een balkon zijn niet alleen plaatsen van ontspanning of buitenfaciliteiten. Maar het zijn ook woonruimtes en in dat opzicht verdienen ze speciale aandacht. Een balkon hek, of het nu verduisterend of decoratief is, begrenst en verbetert een eigendom en afgezien van de gemakkelijke toegang tot een eigendom, garandeert een poort de veiligheid ervan. Een leuning zorgt voor daarbij voor extra veiligheid in perfecte harmonie.

Knowhow die de kwaliteit van jouw heken of poorten garandeert.

Duurzaamheid, respect voor het milieu en installatiegemak, zijn belangrijke waarden die ons ertoe hebben gebracht om een omheining, poort en balkon hek op de residentiële markt te plaatsen. Vertrouw ons om al deze redenen jouw project voor de aanschaf van balkon- en gallerijhekken. Het is in de eerste plaats ons werkterrein maar ook en vooral een veiligheid voor jouw gezin. Wacht dus niet langer en vertrouw ons!

Onze installateurs voeren uw werkzaamheden vakkundig uit

Het plaatsen van een balkon hekwerk , een poort of een galerijhekken vereist de tussenkomst van een professional. De knowhow van onze installateurs staat garant voor een esthetische en duurzame plaatsing. Alle taken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Onze producten zijn ontworpen in overeenstemming met de uitvoeringsregels van jouw gemeente voor het plaatsen van hekken( =de juridische en administratieve informatie verantwoordelijk voor stadsplanning).

Onze doelstelling is dat het eindresultaat dan ook perfect beantwoordt aan de reële verwachtingen van de klanten.

Bekijk de fotogallerij met reeds uitgevoerde projecten en geniet van deze ambachtelijke maar veilige balkonhekkens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *