25 januari 2022

Vijf eisen waaraan een hotelkamer aan moet voldoen?

2 min read

Tegenwoordig spendeert men ook veel tijd in hotels of het nou voor een zakenreis is of voor ons plezier. Het is de hoogste tijd om een artikel te maken die jou vertelt aan welke eisen een hotelkamer moet voldoen. Je leest in dit artikel wat de hotelkamer jou moet kunnen bieden. Sommige hiervan zijn duidelijk – met de komst van laptops, smartphones, tablets en meer, zou elke hotelkamer een overvloed aan diverse stopcontacten moeten hebben, zoals een usb stopcontact of een inbouw of een opbouw stopcontact. In dit artikel lees je het ideaalbeeld aan wat de hotelkamers van de toekomst aan moeten voldoen.

Stopcontacten in overvloed

We reizen tegenwoordig allemaal met diverse gadgets, van computers en tablets tot telefoons, camera’s, muziekspelers en meer, en het enige dat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze moeten worden opgeladen. Het is verbazingwekkend hoeveel hotels nog steeds te weinig stopcontacten hebben en je kan ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten kopen (bron: Schneider Electric). Hotels, let op, dit zou een standaard functie in de kamers moeten zijn.

Een goed koffie apparaat 

De meeste mensen drinken wel eens een bakkie koffie per dag, meestal in de ochtend en starten daar de dag mee. Tuurlijk kan je in de lobby van het hotel een kopje koffie nemen, maar hoe mooi zou het zijn als iedere hotelkamer was voorzien van een eigen koffie apparaat. Of thee. Zet er een waterkoker en wat theezakjes in voor de theedrinkers.

Een simpele douche 

Hotel douches kunnen glorieus zijn. Binnen douches, buitendouches, douches met 12 douchekoppen, stoomdouches, regendouches… Ze zijn allemaal geweldig. Op één ding na: zoveel van hen zijn onmogelijk te bedienen! De douches van vroeger bediende je met tweee knoppen, een knop voor koud water en een knop voor warm water. Maar zoveel hotel douches hebben tegenwoordig temperatuurregelaars, drukregelaars, bedieningselementen om te bepalen welke douchekop werkt. En niet te Amerikaans hierover, maar zou het mogelijk zijn om zowel Celsius- als Fahrenheit-temperaturen op de knoppen op te nemen, er is namelijk een groot verschil tussen 38 graden celsius en 38 graden fahrenheit.

Tandenborstel en tandpasta 

Bijna iedereen vergeet wel eens een tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Het zou een leuke verrassing zijn voor de hotelgasten om een mini-mondhygiëne set te vinden in de hotelkamer bij aankomst.

Gratis waterflessen 

Het kan soms zo lastig zijn als je in een hotel verblijft en je krijgt midden in de nacht onwijze dorst, je bent uitgedroogd, maar alle winkels zijn gesloten.Het enige wat je wilt is een fles water, maar je enige keuzes zijn in de minibar en die zijn vaak onbetaalbaar. Waarom is dat eigenlijk? Hotels moeten gasten twee gratis waterflessen per dag aanbieden, het is zo een makkelijk iets en het wordt op prijs gesteld. Juist door die service bestellen de meeste gasten er iets bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *