Geplaatst op

Verrijdbare inpaktafel

De feestdagen komen er weer aan en dat is natuurlijk dé periode voor het kopen, geven én krijgen van cadeautjes. Veel winkeliers merken dit in hun verkopen maar ook zeker in het aantal verkopen dat ze moeten inpakken. Een verrijdbare inpaktafel kan in zo’n periode uitkomst bieden. Je kunt hem neerzetten waar en wanneer je maar wil om zo de mooiste cadeautjes te kunnen creëren want zeg nou zelf: een cadeautje zonder mooi inpakpapier is natuurlijk geen cadeautje.

Alles bij de hand

Met een handige verrijdbare inpaktafel heb je alles bij de hand op het moment dat dat nodig is. De inpaktafel is voorzien van een rolhouder waarin je het inpakpapier kunt doen en handig kunt afscheuren door de kartelrand. Wel zo netjes als de randjes van het papier mooi recht zijn en er geen scheuren inzitten. Daarnaast is er ook plek voor stevige plakbandhouders die het super simpel maken om een stuk plakband af te scheuren en het papier van het cadeautje ondertussen in bedwang te houden. Natuurlijk horen er ook de nodige versiersels bij. Er is dan ook plek voor rollen met lint die een cadeautje helemaal afmaken.

Openbaar of voor je eigen personeel

Wat zo handig is aan een verrijdbaar exemplaar is dat deze niet altijd in de winkel hoeft te staan en je deze inpaktafel dus kunt gebruiken juist wanneer het uitkomt. Naast de feestdagen kan dat bijvoorbeeld ook in aanloop naar moeder- of vaderdag, Sinterklaas of Valentijnsdag zo zijn. Je kunt ervoor kiezen de tafel openbaar te maken en je klanten zelf hun cadeaus in te laten pakken of de inpaktafel aan je eigen personeel toe te kennen zodat zij een fijne extra ruimte hebben voor het mooi inpakken van cadeaus. Je kunt er dus alle kanten mee op en het handige is dat dat op het moment kan dat jij het wil!