Geplaatst op Geef een reactie

Tips voor kindvriendelijk interieur

kindvriendelijk-interieur

Als je een gezin hebt met kinderen gaat er niks boven een heerlijk thuisgevoel voor jou en de kinderen. Hierin wil je natuurlijk dat het interieur gezellig en tegelijkertijd kindvriendelijk is. Als je een gezin hebt met kinderen heb je meer ruimte nodig, zowel voor zitplekken als opbergruimte. Wij geven je tips voor een kindvriendelijk interieur. 

Grote meubels

Zorg voor grote meubels! Je zal merken dat je kinderen bij je gaan zitten of meer ruimte in beslag nemen. Hiervoor is een hoekbank dus zeer geschikt. Je kunt er ook voor kiezen om een bank op maat te laten maken bij Meubelmakerij Wielink. Daarnaast heb je ook meer ruimte nodig om te eten, waardoor je een grotere eettafel nodig hebt. 

Opgeruimd en netjes

Maak gebruik van meubels met veel opbergruimte. Kasten met veel opbergruimte zijn essentieel, zodat je onder andere kinderspeelgoed op een veilige plek kunt opbergen. Maar het gaat verder dan het plaatsen van kasten met veel opbergruimte. Denk aan salontafels met opberglades of banken met opbergruimte. Zo kun je slim gebruik maken van alle meubels en de opbergruimte. Kies meteen voor de makkelijke weg door naar een meubelmaker in Hattem te gaan. Die maakt alle meubels precies op maat, zodat jij straks bent voorzien van mooie en functionele meubels. 

Materiaal

Helemaal als je kleine kinderen hebt, is het belangrijk om juiste beslissingen te maken in het materiaal van het interieur. Scherpe uiteinden of materiaal wat snel kapot gaat, is materiaal dat je in huis moet vermijden. Naast dat het materiaal schade kan toebrengen aan jouw kinderen, is het ook belangrijk om te kijken naar materiaal wat de kwaliteit behoudt. Kinderen morsen, krassen en ontdekken alles met hun mond. Het materiaal waarvoor je gaat moet hier wel tegen bestand zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *