25 januari 2022

Op goedkope manier jouw woning een update geven

2 min read

Het leven is al duur genoeg. Wil jij jouw woning van een update voorzien maar zie je het niet zitten om diep in de buidel te tasten? In deze blog geven we je enkele tips om op voordelige wijze je woning een upgrade te geven. Heb je zelf nog tips die we hier niet benoemd hebben? Laat gerust even een reactie achter onderaan deze blog. 

Een nieuwe vloer

Een nieuwe vloer doet een hoop voor jouw woning. De vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en uitstraling. Heb je al jaren dezelfde vloer liggen en is het echt tijd voor iets anders? Dan raden we je aan om voor goedkoop laminaat te gaan. Laminaat heeft talloze voordelen. Zo is het sterk, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in talloze dessins. Met een laminaatvloer kun je bijvoorbeeld de indruk wekken dat je een echte tegelvloer hebt liggen. Dit is mogelijk met behulp van tegel laminaat. Wil je eerst alle mogelijkheden op het gebied van laminaat bekijken? We raden je aan om langs te gaan in de showroom van Laminaatpark. Laminaatpark is gevestigd in Leeuwarden en is dé specialist op het gebied van (laminaat)vloeren. Je kunt Laminaatpark hier vinden: 

Fahrenheitweg 28, 8912 AJ Leeuwarden. Voor de actuele openingstijden raden we je aan om een kijkje op de website te nemen. 

Accessoires 

Met nieuwe accessoires kun je jouw woonkamer een stuk gezelliger maken! Accessoires hoeven niet duur te zijn. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de Leenbakker of de Kwantum. Ook online is er een groot aanbod accessoires te vinden. 

Meubels via Marktplaats

Nieuwe meubels kosten vaak een hoop geld. Tweedehands meubels gaan vaak voor een fractie van de nieuwprijs weg. Mensen zijn vaak allang blij dat iemand het meubel komt ophalen. Op Marktplaats kun je een zoekfilter en een alert instellen. Stel je bijvoorbeeld een alert in voor een kledingkast? Elke keer als er een nieuwe kledingkast op Marktplaats wordt gezet, krijg jij automatisch een melding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *