Geplaatst op Geef een reactie

Je woning verkopen? Zet een NVM-makelaar in

fransen & kroes makelaars

Je eigen woning verkopen is zonder twijfel een spannend moment. In financieel opzicht is dit misschien zelfs wel een van de meest essentiële momenten in je leven. Met een goed verkoopresultaat kun je immers financieel grote sprongen maken. Dat de kans op zo’n goed resultaat groter is wanneer je een makelaar inzet bij de verkoop van je woning, dat is algemeen bekend. Echter weet niet iedereen dat het beroep van makelaar sinds enige jaren een vrij beroep is. Dat houdt in dat praktisch iedereen een makelaarskantoor kan openen en zich makelaar kan noemen. Een garantie voor kwaliteit heb je daarmee echter nog lang niet. Als je de verkoop van je woning serieus neemt is het dus aan te raden een NVM-makelaar zoals Fransen & Kroes makelaars in de arm te nemen. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Lees hieronder wat je dat precies voor voordelen oplevert.

fransen & kroes makelaars

Samenwerken met een NVM-makelaar biedt je deze voordelen

Om deze redenen is het aan te bevelen je woningverkoop altijd te laten begeleiden door een NVM-makelaar:

  • Bij branchevereniging NVM zijn alleen makelaars aangesloten die aantoonbaar kwaliteit leveren en kennis van zaken hebben. Deze makelaars zijn allemaal goed geschoold en houden stuk voor stuk hun deskundigheid op niveau.
  • NVM-makelaars moeten zich houden aan de regel dat ze de wensen en belangen van jou als klant waarborgen en verdedigen.
  • Mocht je een klacht hebben over je NVM-makelaar, dan kun je bij de geschillencommissie van de branchevereniging terecht.
  • Je huis komt zeker op huizenwebsite Funda te staan.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *