29 november 2021

Intense mooie kleuren

2 min read
Brave Ground Flexa

Ben je een fan van matte muren, die ook nog een intens mooi gekleurd zijn dan moet je zeker kennismaken met de Brave Ground Flexa collectie. Deze muurverf is prachtig en uitgevoerd in een matte uitvoering, waarbij er niet vergeten is om een diepe intense kleur te bereiken. Verschillende soorten wanden en plafonds kun je met de verf behandelen, je moet dan denken aan beton, behang, pleisterwerk en glasweefsel. De verf is uitstekend geschikt om binnen te gebruiken, en je woning echt een mooie kleur te geven en daar zeer lange tijd van te kunnen genieten. 

Voor de echte kleuren liefhebber

Houd je van een diepe intense kleur, waarvan je zeer lang plezier hebt dan is Brave Ground Flexa de goede verf voor je om aan te brengen op de muren. In combinatie met de andere kleuren van je interieur kun je prachtige effecten creëren, de vernieuwde technieken hebben ervoor gezorgd dat de verf nog langer zijn intense kleur behoudt. Over het algemeen doe je met een liter verf ongeveer 12M2, natuurlijk is dit wel afhankelijk van de ondergrond en de zuiging ervan. De Flexa verf is na 2 uur stofdroog, en na 6 uur kun je eventueel nog een laag aanbrengen. 

Brave Ground Flexa

Een prachtige warme kleur

Wanneer je een liefhebber bent van natuurlijke tinten, welke niet teveel opvallen is de Brave Ground Flexa kleur voor jouw woning geschikt. Mede door de aardse tinten van de verf, blijft de ruimte mooi naturel en natuurlijk. Combineren met andere kleuren is een fluitje van een cent, je kunt er dus je eigen persoonlijke touch aan geven. Er zijn een aantal paletten samengesteld waarmee je deze verf kunt combineren, ook deze paletten hebben ieder weer hun eigen thema. Hierdoor zijn de kleuren eenvoudig te combineren met elkaar en de Brave Ground Flexa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *