29 november 2021

Geruisloos de rolluiken sluiten

2 min read
Somfy buismotoren

Je komt er niet onderuit wanneer je gebruik maakt van elektrisch bedienbare rolluiken dat er wat geluid bij komt kijken. Overdag met leefgeluiden is dit geen probleem, maar wil je de rolluiken laat in de avond of in de nacht open of dicht doen dan kan dit als een zeer storend geluid worden ervaren. Door de Somfy buismotoren te combineren met een stille module, ben je er verzekerd van dat je buren geen last maar ervaren van het geluid van de motor die de rolluiken bedient. Op deze manier kun je dag en nacht zonder enige aarzeling de rolluiken open of dicht doen.

Somfy buismotoren

Betrouwbare zonwering

Niet voor niets worden Somfy buismotoren gebruikt bij de producten van sunstyle-zonwering.nl, deze combinatie is ijzersterk. De hoge kwaliteit zonwering, en natuurlijk de voordelige prijzen maken het merk erg populair. Alles op het gebied van een buismotor kun je ook bij Sunstyle bestellen, de specialisten leveren en monteren dit bijzondere product bij je thuis. Wanneer je een zonwering bestelt, kun je direct aangeven of je gebruik wilt maken van elektrische bediening. Dit is namelijk perfect op elkaar af te stemmen en ideaal om direct te doen bij het ophangen van de zonwering.

Meerdere zonwering bedienen vanaf een plek

Word je er ook moe van dat je iedere keer van kamer naar kamer, of naar verschillende verdiepingen moet lopen om zonweringen open en dicht te doen? Met het homecontrol systeem in combinatie met Somfy buismotoren heb je het perfecte systeem, op verschillende plaatsen kun je zonweringen aanbrengen die je bedient vanaf een centrale plaats. Wil je later nog buismotoren aan het systeem toevoegen dan is dit ook geen probleem, ook rolgordijnen en andere producten van andere merken kun je met het systeem eenvoudig bedienen. In de webshop van sunstyle-zonwering.nl vind je hierover meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *