29 november 2021

Geef het interieur een exclusieve uitstraling met LED Inbouwspots

2 min read

Het gaat er bij verlichting niet alleen om het licht zelf, maar ook de uitstraling van de lamp armatuur en de plaatsing ervan. Van LED Inbouwspots kan er gelijk worden gezegd dat ze het interieur een eigentijdse tint geven en bovendien te plaatsen zijn in elke ruimte, ook de vochtige. Een inbouwspot zorgt voor een strak en opgeruimd uitziend plafond en doet de lichtopbrengst niet onder voor andere lampsoorten.

Ook voor een verlaagd plafond

Belangrijk is de inbouwdiepte en zal voor de aanschaf daarom gekeken moeten worden welke ruimte er beschikbaar is. Er zijn LED Inbouwspots te krijgen met een geringe inbouwdiepte en passen die zonder problemen in een verlaagd plafond. Om te voorkomen dat de installatie wat ingewikkeld wordt, kan het best gekozen worden voor inbouwspots zonder transformator. De installatie vereist wel een goede planning omdat eenmaal aangebracht, het niet mogelijk is om veranderingen aan te brengen. Zorg er dus voor om te kijken waar de spots moeten komen, hun onderlinge afstand en natuurlijk ook de totale lichtbehoefte voor betreffende ruimte. De kleur van de LED Inbouwspots moet ook passend worden gekozen. Het aanbod varieert van warm en neutraal tot daglicht wit. Wanneer er nog twijfels zijn, kunnen er inbouwspots met verwisselbare LED lamp worden geplaatst. Zo kan er altijd nog van kleur worden veranderd.

Voorzie de verlichting gelijk van alle gemakken

Het wordt allemaal wel eenvoudig gemaakt door het aanbod van LED Inbouwspots van INTOLED met dimmer, maar ook die op afstand te bedienen zijn. Dat zorgt voor een klasse apart en is het zeker ook iets waar er indruk mee gemaakt kan worden op bezoekers. Een armatuur met verwisselbare ring biedt de mogelijkheid om mee te gaan met veranderingen in de rest van het interieur. Zet daar ook nog eens de verwisselbare LED lampen naast en zal het duidelijk zijn dat LED Inbouwspots een duurzaam karakter hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *