Geplaatst op Geef een reactie

Een goede bureaustoel is belangrijker dan ooit

In deze tijd van thuiswerken is een goede bureaustoel belangrijker dan ooit. Waar het op kantoor vanuit de HR afdeling allemaal voor je geregeld wordt, zul je voor je thuiswerkplek zelf moeten zorgen voor een goede bureaustoel. Als je hier onvoldoende aandacht aan besteedt en een kwalitatief mindere bureaustoel aanschaft, is de kans groot dat je fysieke klachten ontwikkelt. Een slechte bureaustoel geeft te weinig ondersteuning en je krijgt snel last van je nek en/of schouders. Met klachten word je minder productief, dus het is ook voor je werkgever belangrijk dat je goed achter je bureau kunt zitten, ook thuis. Het klinkt misschien leuk om je werk aan de keukentafels te kunnen doen. Niets is echter minder waar. Als je structureel aan de keukentafel werkt, heb je geen ergonomische werkplek en zul je vroeg of laat fysieke klachten krijgen. Het is verstandig om niet te bezuinigen op je bureaustoel. 

Ahrend bureaustoel volledig naar wens in te stellen

Een bureaustoel Ahrend kun je helemaal naar jouw wensen instellen. Het bedienen van de stoel gaat gemakkelijk. De knoppen en hendels kun je vanuit je zitpositie bedienen. Hierdoor merk je meteen of de stoel in de juiste positie staat en of je de juiste ondersteuning hebt. Via het Comfort-slide mechanisme kun je de rugleuning gemakkelijk verstellen. Omdat de stoel zo gemakkelijk aan te passen is, kun je deze stoel prima met meerdere personen gebruiken. De rugleuning ventileert en dat is prettig tijdens de warmere dagen.

Ahrend bureaustoel mooi design

Een Ahrend bureaustoel heeft een strak design. Dat is voor je thuis werkplek natuurlijk niet onbelangrijk. Je kunt de kleur van de bekleding naar je eigen wensen samenstellen. Het is ook mogelijk om een luxe gepolijst aluminium frame en voet te kiezen. Zo kun je voor iedere woonstijl jouw ideale bureaustoel samenstellen. Ook op kantoor is het design van belang. Als het kantoor er netjes en strak uitziet, heeft dat een positieve invloed op de productiviteit.

Ahrend bureaustoel duurzaam geproduceerd

De Ahrend bureaustoel wordt duurzaam geproduceerd. Hierdoor wordt het milieu minder belast. Je draagt met deze bureaustoel bij aan een duurzamere wereld. Zo is de Ahrend 2020 de eerste bureaustoel met een zogenaamd Cradle to Cradle Certificaat. Dit certificaat wordt alleen toegekend als voor de productie alleen duurzame energiebronnen gebruikt zijn. Een Ahrend bureaustoel is recyclebaar. Alle onderdelen kunnen op de een of andere manier hergebruikt worden. Dit geldt voor het frame, maar ook voor de schuimdelen die in de zitting gebruikt zijn.

Bron: woonenleven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *