Geplaatst op Geef een reactie

Vijf eisen waaraan een hotelkamer aan moet voldoen?

Tegenwoordig spendeert men ook veel tijd in hotels of het nou voor een zakenreis is of voor ons plezier. Het is de hoogste tijd om een artikel te maken die jou vertelt aan welke eisen een hotelkamer moet voldoen. Je leest in dit artikel wat de hotelkamer jou moet kunnen bieden. Sommige hiervan zijn duidelijk – met de komst van laptops, smartphones, tablets en meer, zou elke hotelkamer een overvloed aan diverse stopcontacten moeten hebben, zoals een usb stopcontact of een inbouw of een opbouw stopcontact. In dit artikel lees je het ideaalbeeld aan wat de hotelkamers van de toekomst aan moeten voldoen.

Stopcontacten in overvloed

We reizen tegenwoordig allemaal met diverse gadgets, van computers en tablets tot telefoons, camera’s, muziekspelers en meer, en het enige dat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze moeten worden opgeladen. Het is verbazingwekkend hoeveel hotels nog steeds te weinig stopcontacten hebben en je kan ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten kopen (bron: Schneider Electric). Hotels, let op, dit zou een standaard functie in de kamers moeten zijn.

Een goed koffie apparaat 

De meeste mensen drinken wel eens een bakkie koffie per dag, meestal in de ochtend en starten daar de dag mee. Tuurlijk kan je in de lobby van het hotel een kopje koffie nemen, maar hoe mooi zou het zijn als iedere hotelkamer was voorzien van een eigen koffie apparaat. Of thee. Zet er een waterkoker en wat theezakjes in voor de theedrinkers.

Een simpele douche 

Hotel douches kunnen glorieus zijn. Binnen douches, buitendouches, douches met 12 douchekoppen, stoomdouches, regendouches… Ze zijn allemaal geweldig. Op één ding na: zoveel van hen zijn onmogelijk te bedienen! De douches van vroeger bediende je met tweee knoppen, een knop voor koud water en een knop voor warm water. Maar zoveel hotel douches hebben tegenwoordig temperatuurregelaars, drukregelaars, bedieningselementen om te bepalen welke douchekop werkt. En niet te Amerikaans hierover, maar zou het mogelijk zijn om zowel Celsius- als Fahrenheit-temperaturen op de knoppen op te nemen, er is namelijk een groot verschil tussen 38 graden celsius en 38 graden fahrenheit.

Tandenborstel en tandpasta 

Bijna iedereen vergeet wel eens een tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Het zou een leuke verrassing zijn voor de hotelgasten om een mini-mondhygiëne set te vinden in de hotelkamer bij aankomst.

Gratis waterflessen 

Het kan soms zo lastig zijn als je in een hotel verblijft en je krijgt midden in de nacht onwijze dorst, je bent uitgedroogd, maar alle winkels zijn gesloten.Het enige wat je wilt is een fles water, maar je enige keuzes zijn in de minibar en die zijn vaak onbetaalbaar. Waarom is dat eigenlijk? Hotels moeten gasten twee gratis waterflessen per dag aanbieden, het is zo een makkelijk iets en het wordt op prijs gesteld. Juist door die service bestellen de meeste gasten er iets bij.

Geplaatst op Geef een reactie

Je huis decoreren met eiken panelen

Massief eiken panelen zijn veel eleganter en tijdlozer dan in de fabriek gemaakte meubels en hebben de neiging om met de tijd mooier te worden. Dit donkere hout is vaak een combinatie van schoonheid en kracht; daarom, als dit is wat je wilt, is het een uitstekende optie. Massief eiken panelen gaan nog eeuwen mee, wat een prima investering is. Als je het geld hebt, is eik ook een van de meest duurzame hardhoutsoorten, wat betekent dat je ook het milieu een handje helpt.

Eikenhouten lambrisering

Eikenhouten lambrisering is ideaal voor het creëren van een elegant interieurontwerp in elke kamer, vooral in de woonkamer of familiekamer. Het past perfect bij eiken vloeren en meubels, en je kunt ook eiken hardhouten wandpanelen en eiken fotolijst wandpanelen kopen. Veel mensen houden van het uiterlijk van eiken lambrisering in een rustiek landhuis, omdat het vrij goedkoop kan worden gekocht en een vleugje klassieke Britse stijl toevoegt. Als alternatief is eiken lambrisering ook zeer geschikt om een ​​verfijnde moderne look in uw huis te creëren, omdat het tegen zeer redelijke prijzen verkrijgbaar is en ongelooflijk veelzijdig is.

Een fineer

Een fineer is gewoon een dunne laag dun glas, plastic of zelfs metaal dat op het oppervlak van een stuk eikenhouten lambrisering is aangebracht. Hoewel fineer het hout niet zijn oorspronkelijke uiterlijk geeft, kan het, als het fineer zorgvuldig is ontworpen en op de juiste manier is geplaatst, helpen om de nerf van het hout naar voren te brengen en het uiterlijk van het fineer te verbeteren. Als u overweegt om fineer voor uw eiken panelen aan te schaffen, moet u speciale aandacht besteden aan het formaat van het fineer dat u kiest, aangezien dit de algehele kwaliteit van de afwerking beïnvloedt. Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw huis tegen de elementen te beschermen, dan is de aanschaf van eikenhouten wandpanelen een uitstekend idee. Deze wandbekleding kan ook een stijlelement toevoegen aan elke kamer, aangezien ze verkrijgbaar zijn in verschillende afwerkingen.

Geplaatst op Geef een reactie

Geruisloos de rolluiken sluiten

Somfy buismotoren

Je komt er niet onderuit wanneer je gebruik maakt van elektrisch bedienbare rolluiken dat er wat geluid bij komt kijken. Overdag met leefgeluiden is dit geen probleem, maar wil je de rolluiken laat in de avond of in de nacht open of dicht doen dan kan dit als een zeer storend geluid worden ervaren. Door de Somfy buismotoren te combineren met een stille module, ben je er verzekerd van dat je buren geen last maar ervaren van het geluid van de motor die de rolluiken bedient. Op deze manier kun je dag en nacht zonder enige aarzeling de rolluiken open of dicht doen.

Somfy buismotoren

Betrouwbare zonwering

Niet voor niets worden Somfy buismotoren gebruikt bij de producten van sunstyle-zonwering.nl, deze combinatie is ijzersterk. De hoge kwaliteit zonwering, en natuurlijk de voordelige prijzen maken het merk erg populair. Alles op het gebied van een buismotor kun je ook bij Sunstyle bestellen, de specialisten leveren en monteren dit bijzondere product bij je thuis. Wanneer je een zonwering bestelt, kun je direct aangeven of je gebruik wilt maken van elektrische bediening. Dit is namelijk perfect op elkaar af te stemmen en ideaal om direct te doen bij het ophangen van de zonwering.

Meerdere zonwering bedienen vanaf een plek

Word je er ook moe van dat je iedere keer van kamer naar kamer, of naar verschillende verdiepingen moet lopen om zonweringen open en dicht te doen? Met het homecontrol systeem in combinatie met Somfy buismotoren heb je het perfecte systeem, op verschillende plaatsen kun je zonweringen aanbrengen die je bedient vanaf een centrale plaats. Wil je later nog buismotoren aan het systeem toevoegen dan is dit ook geen probleem, ook rolgordijnen en andere producten van andere merken kun je met het systeem eenvoudig bedienen. In de webshop van sunstyle-zonwering.nl vind je hierover meer informatie.

Geplaatst op Geef een reactie

Op zoek naar een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel? Ga voor baking soda

Baking soda

Wanneer je in de supermarkt op zoek gaat naar een schoonmaakmiddelen en je voor de schappen met schoonmaakmiddelen staat, dan word je misschien wel overvallen door de vele mogelijkheden die je voorgeschoteld krijgt. Wat echter belangrijk is om te weten is dat veel van deze middelen chemische stoffen bevatten en dus bepaald niet bevorderlijk zijn voor het milieu. Zeker als je deze milieuonvriendelijke middelen buiten, bijvoorbeeld in de tuin, gebruikt is dat schadelijk. Wat dat betreft kun je veel beter een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel zoals baking soda gebruiken. Baking soda is zelfs om nog veel meer redenen handig om altijd in huis te hebben. Lees hieronder wat je zoal met dit bijzondere en veelzijdige middel kunt aanvangen.

Baking soda

Een greep uit de vele toepassingen van baking soda

Met baking soda kun je onder meer de volgende kanten op:

  • In de keuken kun je baking soda inzetten als rijsmiddel. Daarnaast is het nuttig als schoonmaker van de oven, magnetron en de vaat.
  • Ook in de rest van het huis kun je baking soda bij uitstek gebruiken als schoonmaakmiddel. Zo treedt dit product op als een uitstekende schoonmaker van vloeren van verschillende materiaalsoorten. Je kunt er ook auto’s en zilveren producten mee reinigen, vlekken uit kleding en tapijten mee krijgen en lucht en matrassen mee opfrissen.
  • Baking soda kan op verschillende manieren een positieve invloed hebben op je gezondheid. Zo kan het een remmende werking hebben op problemen met maagzuur, jeuk en misselijkheid. Heb je op een warme dag eens te lang in de zon gezeten? Dan kan baking soda uitstekend verkoelend optreden als after sun middel. Verder heeft het kwaliteiten om keelpijn, kiespijn en wratten te doen laten verdwijnen. Tenslotte is baking soda nuttig als (onderdeel van) mondwater, tandpasta, zeep, shampoo en deodorant.
Geplaatst op Geef een reactie

Je huis laten renoveren? Deze factoren bepalen de kosten

volledige renovatie huis kosten

Er zijn verschillende redenen denkbaar om over te gaan op het laten renoveren van je woning. Zo kan het zijn dat je gezinssituatie is veranderd waardoor een aanpassing aan je woning nodig is, maar ook is het mogelijk dat je simpelweg toe bent aan wat verandering. Hoe dan ook, voor een grote renovatie schakel je waarschijnlijk wel een vakkundige architect in. Uiteraard zou je dan graag willen weten wat een volledige renovatie van huis kosten met zich meebrengt. Welnu, dit hangt grotendeels af van drie factoren. Hieronder worden benoemd en beschreven.

Welke wijzigingen wil je doorvoeren?

De kosten van je renovatie hangen vooral af van de eigenlijke wijzigingen die je wilt laten doorvoeren. Hoe meer ingrijpend deze zijn, hoe hoger de kosten kunnen uitvallen. Het meest kostbaar is waarschijnlijk het veranderen van de structuur of de indeling van je huis. Het aanbrengen van een uitbouw of een aanbouw is dikwijls ook een kostbare aangelegenheid.

volledige renovatie huis kosten

De te gebruiken materialen

Een groot deel van de uiteindelijke kosten wordt bepaald door de keuzes die je maakt wat betreft het te gebruiken materiaal. De prijzen voor de diverse soorten materialen die er bestaan om een woning mee uit te rusten of aan te kleden kunnen namelijk gigantisch uiteenlopen.

Het aantal werkuren

Tenslotte is het aantal werkuren dat het architectenbureau aan jouw opdracht moet besteden mogelijk van invloed op de kosten die je voor je renovatie moet maken. Hierbij geldt ook dat hoe ingrijpender de ingreep is, hoe meer uren er besteed moeten worden bij de uitvoering.

Geplaatst op Geef een reactie

In hoogte verstelbaar bureau

Wat is een elektrisch zit-sta-bureau?  

De nieuwste hype-trein op het gebied van werkplektechnologie: een in hoogte verstelbaar bureau. Sta-bureaus zijn zeker geen recente uitvinding. In feite werkten veel beroemde intellectuelen, schrijvers en staatslieden aan sta-bureaus als een middel om de houding te verbeteren en de focus te vergroten. 

Een in hoogte verstelbaar bureau is een compleet bureau dat van zit- naar stahoogte kan worden verplaatst. Hoewel er verschillende soorten zit-sta-bureaus zijn, raden we een lektrisch zit-sta-bureaus aan omdat deze te bedienen met een drukknop en zijn de meest populaire optie zijn voor een in hoogte verstelbaar bureau 

Zijn staande bureaus beter dan zitten? 

Wat betreft orthopedische gezondheid, staan ​​is zeker een betere optie voor je houding, evenals voor rug en nek, dan zitten. Het is een gezonde afwisseling om andere spieren te belasten want we weten allemaal dat te lang en foutief zitten voor schouder-, nek- en rugproblemen leidt en dat onze aandacht verslapt wanneer we te lang zittend werken. 

Let wel , als je in hoogte verstelbaar bureau door meer dan één persoon wordt gebruikt, is het essentieel dat het bureau in hoogte verstelbaar is om te voldoen aan de behoeften van mensen met verschillende lengtes en werkvoorkeuren.  

 Hoeveel moet ik uitgeven aan een zit-sta bureau?  

De prijs hangt natuurlijk af van je budget en de kwaliteit die je verwacht. Zoals de meeste dingen, zijn deze ergonomische bureaus te vinden in een breed scala aan prijsklassen. Hou er vooral rekening mee houden dat een in hoogte verstelbaar bureau een investering is in gezondheid op de lange termijn. Sommige bureaumodellen werken met handslingers, terwijl andere elektrische of pneumatische liften gebruiken die met een druk op de knop omhoog en omlaag gaan. De manier van bewegen die je kiest heeft grote invloed op het gebruiksgemak, de snelheid en het prijskaartje. 

Geplaatst op Geef een reactie

Online winkelen voor LED verlichting

Euroledshop is een expert in LED-verlichting voor buiten en binnen. Bezoek deze webshop om een ​​aantal van onze producten te bekijken, waaronder LED-verlichtingssystemen voor uw tuin of bedrijf. Wij bieden alle apparatuur die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Van lampen, controllers, schakelaars en houders, we hebben alles wat je nodig hebt. En om u te helpen beslissen welk product het beste is voor uw behoeften, geven we enkele richtlijnen om u te helpen. Veel mensen hebben de indruk dat binnenverlichting moeilijk moet zijn. Maar het is eigenlijk net zo eenvoudig als buitenverlichting. Je vindt er allerlei soorten lampen die geschikt zijn voor binnen, waaronder LED lampen. Als je niet zeker weet met welk product je moet gaan, overweeg dan de volgende productcategorieën waaruit je zou kunnen kiezen: LED-verlichting, inbouwverlichting en downlights. LED-verlichting is vooral populair omdat het goedkoop, eenvoudig te installeren is en stijl toevoegt aan elke kamer of ruimte.

Specialist in solarlampen

Euroledshop is gespecialiseerd in solarlampen en wij verkopen deze zowel nieuw als gebruikt. Als u op zoek bent naar lampen op zonne-energie, hebben we veel informatie over dit soort producten. Van compacte zonnepanelen tot grotere constructies, er is een lamp op zonne-energie voor elk huis of bedrijf. U kunt zelfs kennismaken met LED-verlichting. Hiermee kunt u laagspanningsverlichting gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u in het donker zonder stroom komt te zitten. Als het om buitenverlichting gaat, zijn er verschillende mogelijkheden. Van spotlampen tot wandlampen en armaturen met bewegingsmelders, je vindt gemakkelijk de perfecte verlichting voor jouw situatie.

Een uitgebreide selectie

Als u een specifiek type product nodig heeft, heeft Euroledshop een uitgebreide selectie verlichtingsproducten. Als je bijvoorbeeld een bepaalde kleur, stijl of materiaal nodig hebt, hebben ze veel selecties. Binnenverlichting, buitenverlichting en veiligheidsverlichting zijn allemaal online verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Online winkelen is gemakkelijk en veilig. Onze website maakt gebruik van veilige coderingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en creditcardgegevens veilig zijn tijdens het winkelen. Onze verzendprocedures en online klantenservice maken ons ook tot een van de beste leveranciers online.

Geplaatst op Geef een reactie

De houten vloer en vloerverwarming: kan het samen gaan?

Houten Vloer

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in huis. Veel producenten van vloeren zullen je het idee geven dat dit vooral te combineren is met een vloer van bijvoorbeeld pvc of een ander kunstmatig materiaal. Maar wist je dat je ook een houten vloer kunt combineren met vloerverwarming? Leer hier meer over de mogelijkheden.

Houten Vloer

Wat is vloerverwarming?

Een vloerverwarming betekent simpelweg dat de verwarming van je huis via de vloer gebeurt en dus niet via bijvoorbeeld radiatoren. Er zitten verwarmingsbuizen in de vloer, deze moeten speciaal worden aangelegd. Daar komt vervolgens een isolerend materiaal overheen met een vloer die de juiste warmtegeleiding kan geven. Voordelen van vloerverwarming zijn:

  • Je huis wordt geleidelijk warm. De warmte komt dus overal en je bent niet een specifieke hoek van de woning aan het verwarmen.
  • Het is een duurzame keuze. Er is bewezen dat je energie kunt besparen door op deze manier je huis te verwarmen. 
  • Het is goed voor de waarde van je woning. Vloerverwarming wordt steeds populairder dus steeds meer kopers zoeken er ook specifiek naar.

De vloerverwarming moet natuurlijk wel gecombineerd worden met een vloer die hier tegen kan.

Houten vloer en vloerverwarming

De meeste mensen denken dat hout geen geschikt materiaal is voor vloerverwarming. Dat klopt niet helemaal. Hout kan goed warmte geleiden en als het op de juiste manier is samengesteld dan kan het ook de vloerverwarming aan. Dit heeft alles te maken met de samenstelling van het hout. Het is daarom belangrijk dit altijd te checken bij de leverancier van de vloer. Zij weten als de beste wat de mogelijkheden van jouw nieuwe vloer zijn. Hout is bovendien van nature een warm materiaal dat ook warmte vast kan houden. Onder de streep is deze combinatie van vloerverwarming en hout dus een duurzame keuze waar je lang van kunt genieten.

Geplaatst op Geef een reactie

Manieren om een gebouw optimaal te beveiligen

brandmeldinstallatie

Hoewel je er natuurlijk niet op hoopt, in een gebouw vinden nog wel eens ongelukken en inbraken plaats. Het is dus belangrijk dat een gebouw zo goed mogelijk beveiligd wordt. Op die manier wordt je gebouw optimaal beschermd tegen inbraken, brand en andere calamiteiten.

Camera’s

Een bekende en zeer effectieve manier om je gebouw tegen inbraak te beschermen is natuurlijk het installeren van camera’s. Over het algemeen is de aanwezigheid van camera’s al genoeg om inbrekers af te schrikken. Maar ook in het geval dat er ondanks de camera’s toch wordt ingebroken, hebben ze een belangrijke functie: het opnemen van de misdaad. Op die manier heb je aanknopingspunten voor de politie in de zoektocht naar de inbreker.

Het is voornamelijk verstandig om bij iedere in- en uitgang een camera te plaatsen. Verder kun je ervoor kiezen om bij kostbare voorwerpen, zoals een kluis, een extra camera ter beveiliging te hangen. 

Noodverlichting

In het geval van brand of ander gevaar is noodverlichting een letterlijke levensredder. Door vluchtroutes goed aan te duiden zorg je dat mensen weten waar ze naar toe moeten om het gebouw of de ruimte zo snel mogelijk te verlaten. Deze vluchtwegsignalering moet natuurlijk aan bepaalde regelgeving voldoen. Zo moet het een bepaalde sterkte hebben en binnen een bepaalde tijd maximale sterkte bereiken. Wanneer de noodverlichting niet aan deze regelgeving voldoet, kun je hiervoor bekeurd worden. De regels zijn er immers om jouw gebouw veilig te maken voor publiek.

Deursluiting

Deursluiting zorgt ervoor dat een deur automatisch dicht gaat, nadat iemand de deur heeft geopend. Dit heeft niet alleen een handige functie, maar is ook belangrijk voor de veiligheid. Natuurlijk is het prettig dat een deur automatisch dicht gaat, zodat je hier geen extra moeite voor hoeft te doen, maar in het geval van brand, zorgt deursluiting er ook voor dat het vuur geen zuurstof toevoer heeft. Zuurstof voedt brand en zorgt er dus voor dat vuur kan blijven branden. Door de zuurstof toevoer af te sluiten voorkom je dit.

Branddeuren

Een nog veiligere manier om brand tegen te houden zijn branddeuren. Dit zijn deuren die een bepaalde weerstand tegen brand hebben. Een branddeur moet ten minste twintig minuten brandwerend zijn. Dit houdt de verspreiding van het vuur dus twintig minuten tegen en zorgt er daarmee voor dat mensen het gebouw zo veilig mogelijk kunnen verlaten. Er zijn ook branddeuren die voor langere tijd een brandwerende werking hebben. De sterkste branddeur is wel twee uur brandwerend.

Naast de bovengenoemde voorwerpen kan er nog meer worden gedaan om een gebouw zo goed mogelijk te beveiligen. Het is te allen tijden belangrijk dat je de regelgeving rondom de veiligheid goed in de gaten te houden. Logischerwijs volgen er consequenties wanneer de regels niet in acht worden genomen. 

Geplaatst op Geef een reactie

Op deze manier maak jij je eigen tv-meubel

Heb je veel vrije tijd over en zin om productief bezig te zijn? Ga je eigen tv-meubel maken! Want het is supergaaf om iets zelfgemaakts in je huis te hebben staan. Daar kun je lekker over opscheppen bij familie en vrienden. En misschien ontstaat er wel een nieuwe hobby. In dit artikel leggen we je uit hoe je een tv-meubel maakt die ook nog eens voldoet aan de trends van tegenwoordig. Een hint: maak gebruik van beton cire kleuren. Dit is een echte trend in 2021 en zo krijg je een stoere tv-meubel.

Welk type hout?

Een handig type hout om je eigen tv- meubel te maken is MDF. Dit is een houtsoort die erg sterk is en jarenlang meegaat. Ook kun je dit materiaal zagen zonder dat het gaat splinteren. En het oogt ook nog eens heel mooi. MDF wordt in veel doe-het-zelfzaken verkocht en het is een veelvoorkomend houtsoort. Natuurlijk oogt het in de winkel nog niet zo mooi, maar met beton cire kleuren ziet het er fantastisch uit. Een voordeel van MDf: die houtsoort kun je prima verven. De beton cire kleuren gaan dus perfect op MDF.

Benodigdheden

Wat heb je nodig? MDF, houtlijm, lange schroeven, koploze spijkers, MDF vuller, keukenkast scharnieren en beton cire kleuren. Voor een stappenplan kun je het beste Google raadplegen. MAar met deze benodigdheden maak je een tv-meubel mét vakjes erin. Als je je meubel eenmaal af hebt, kun je hem een mooi kleurtje geven met één van de beton cire kleuren. Schuur hem van tevoren wel even goed op zodat de bton cire kleuren beter pakken. En klaas is kees!

Een aantal tips: zorg dat je genoeg gaten in je tv-meubel hebt waar de draden doorheen kunnen. En zorg ervoor dat de tv-meubel met beton cire kleuren groot genoeg is voor je televisie. Dat is wel zo handig.