Geplaatst op Geef een reactie

3 woon make over ideeën

De meesten van ons willen hun huis zo leuk mogelijk inrichten. Maar de gedachte om er al die moeite en geld in te steken kan erg overweldigend zijn. De meest praktische manier om je huis te gaan inrichten is om één kamer tegelijk te doen. Op die manier voel je je niet overweldigd. Het zal ook niet te zwaar op je portemonnee drukken.

Hier zijn een paar eenvoudige, budgetvriendelijke huisdecoratie ideeën om je huis een opknapbeurt te geven!

1. Koop een paar nieuwe planten.

De eenvoudigste, gemakkelijkste en betaalbaarste manier om je huis meer esthetiek te geven is door planten aan te brengen, of het nu hangplanten zijn, grote kamerplanten, kunstplanten, plantenframes of vetplanten. Het is ook leuk om nieuwe planten te krijgen die nog niet eerder in je huis hebben gestaan. Behalve het nieuwe uiterlijk dat je krijgt zijn planten ook heel goed voor het milieu. Ze zijn heilzaam voor het reinigen van de lucht, zijn duurzaam en geven kleur aan je huis. Zelf heb ik laatst bij bloomique een leuke plant op de kop weten te tikken en hij staat nog altijd prachtig in de woonkamer!

2. Vervang je saaie lampen eens.

Anders dan voor andere voorwerpen hoef je niet veel geld uit te geven om je een mooie, gave lamp aan te schaffen. Je kunt gaan voor antieke lampen, unieke lampen, lampen met metalen details of zelfs lampen met een strakke zwarte kap. Het beste is om gewoon even online rond te snuffelen of er iets moois te vinden is.

3. Meng je stijl met bij elkaar passende meubels.

Dit is de handigste manier om een kleurrijke en glamoureuze uitstraling te krijgen. Net zoals je kleuren in je huis gebruikt, kun je je inrichting mengen met bijpassende meubels. Een kingsize bed of een ronde eettafel, bijvoorbeeld, kan je zeker helpen om je slaapkamer of je woonkamer er vrolijk uit te laten zien.

Bron: https://bloomique.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *